Caută
Close this search box.

#NewsletterASSA. Povestea începe aici

Povestea începe aici. Povestea începe cu fiecare copil vulnerabil pe care îl sprijinim, cu fiecare părinte pe care îl întâlnim, cu fiecare Om pregătit să construiască punți de bunătate către micii luptători. Iată ce am reușit să construim în această lună, datorită sprijinului tău și al altor oameni de bine:
Banner Caravana Assa

Dragă Om Bun,

Povestea începe aici. Povestea începe cu fiecare copil vulnerabil pe care îl sprijinim, cu fiecare părinte pe care îl întâlnim, cu fiecare Om pregătit să construiască punți de bunătate către micii luptători.

Ne-am propus să ajungem în toate comunitățile în care trăiesc copii grav bolnavi sau aflați în situații vulnerabile, dar și Oameni care să ni se alăture în această misiune. Așa am decis să pornim în #CaravanaASSA și să nu ne oprim până când nu vom fi ajuns în fiecare colț al țării.

Caravana ASSA. Prima oprire, Pitești.

Pe 26 octombrie am cunoscut comunitatea din Pitești.

Prima parte a zilei a fost dedicată activităților educativ-recreative și terapeutice pentru copii și părinți (ateliere creative, terapie ludică, focus-grupuri susținute de specialiști în neurofeedback, psihoterapie și nutriție – parteneri ai Fundației ASSA) – activități ce fac parte integrantă din proiectul Campusul ASSA

A doua parte a zilei a fost dedicată informării autorităților locale și a instituțiilor cu privire la impactul Campusului ASSA și celorlalte proiecte sociale, în viața copiilor grav bolnavi  din comunitate.

Au urcat pe scenă membri ai echipei ASSA, Raluca Chișu (fondator KinetoBebe și partener strategic al Fundației ASSA), Delia Rus (fondator Clinica BrainFit Neurofeedback și partener al Fundației ASSA), Marius Gherghițoi (director Klear România și partener al Fundației ASSA), reprezentanți ai comunității din Pitești.

Galerie Foto – Click Aici

Oameni pentru Alexandra

Alexandra spune povestea a zeci de mii de copii luptători din România – copii miraculoși ce au nevoie, în lupta lor, de noi toți, împreună.

În jurul Alexandrei s-au adunat, deja, Oameni minunați:

KinetoBebe, partener strategic al Fundației ASSA, susține un plan de terapii pe termen lung

Bebe Tei susține lupta micuței, oferind lunar produse de igienă

Este nevoie, acum, ca Oamenii Buni să își adune forțele pentru a deveni sprijin al acestui copil și al altor mici luptători, prin donații recurente oricât de mici, de 10, 20, 50 lei.

Donații – Click Aici 

Taberele ASSA. Peste 100 de copii fericiți

În luna octombrie, încă 30 de copii care luptă fie cu afecțiuni grave, fie cu neajunsuri, și-au regăsit bucuria în Taberele ASSA. Mulți dintre ai nu mai ieșiseră vreodată din satele în care s-au născut.

Până în prezent, peste 100 de copi au avut această oportunitate, iar în noiembrie, sunt planificate alte tabere, inclusiv pentru copiiI vulnerabili din Republica Moldova.

Impactul taberelor ASSA în viețile copiilor vulnerabili este major: cei mici au oportunitatea de a cunoaște lumea, socializează, își dezvoltă abilitățile sociale și cognitive și își descoperă adevăratul potențial.

Sprijină acest proiect printr-o donație recurentă.

Îți mulțumim!

TRĂIM, IUBIM, DĂRUIM.

Distribuie

Noutăți

Campanii

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru