Caută
Close this search box.

Trăim. Iubim. Dăruim. În fiecare zi!

În aceste două luni, am întâlnit foarte mulți oameni care ne-au spus care ne-au împărtășit problemele și necazurile lor, dar și bucuriile, oameni care ne-au fost, pe rând, dascăli la materia cea mai prețioasă – viața, așa cum este ea.
În decursul celor doua luni ale campaniei „Moș Crăciun, eu mi-aș dori…”, am devenit mai înțelepți și, cu siguranță, mai bogați spiritual.
Am văzut lucruri, dar mai ales le-am înțeles la nivel profund! Lucruri pe care le știam, dar pe care nu le privisem niciodată de aproape, nu le analizasem niciodată în amănunt.
În aceste două luni, am întâlnit foarte mulți oameni care ne-au spus care ne-au împărtășit problemele și necazurile lor, dar și bucuriile, oameni care ne-au fost, pe rând, dascăli la materia cea mai prețioasă – viața, așa cum este ea.
De la fiecare am învățat câte o lecție extrem de importantă.
Vă împărtășim câteva dintre învațăturile primite:
– să fii sănătos este cea mai mare comoară;
– fericirea stă în lucrurile simple;
– puținul unuia reprezintă bogăția altuia;
– iubirea este cel mai puternic liant și dărâmă orice obstacol;
– există lumină chiar și pe cele mai întunecate cărări;
-speranța dă putere aripilor firave să se deschidă și să zboare;
– dragostea, empatia și solidaritatea oblojesc suflete;
– binele făcut e cea mai mare împlinire pe care o poate avea un om;
– omenia nu costă, însă îmbogățește.
Ne-am însușit fiecare lecție și am realizat că tot ceea ce am facut până acum reprezintă doar începutul, doar introducerea pentru o campanie mult mai amplă, pe care o vom desfășura permanent – vom oferi sprijin constant copiilor întâlniți în aceste doua luni și familiilor lor, precum și așezămintelor care îi adăpostesc pe mulți dintre acești copii, sau școlilor unde aceștia învață.
Și, nicidecum, nu ne vom opri doar la ei!
Nu vrem să ne numărăm printre aceia care marchează doar anumite momente ale anului, precum Crăciunul sau Paștele, pentru că a fi bun cu semenii noștri aflați în dificultate nu ține de o planificare calendaristică, nu este ceva programat, ci este o stare de spirit, un mod de a exista!
Așa simțim, prin toată ființa noastră! E ceva ce nu ne poate fi luat și nici nu poate fi schimbat!
Vrem să dăruim speranță, să făurim vise, să alinăm suflete, să vindecăm răni, să ștergem cicatrici și să oferim un strop de fericire!
Toate aceste planuri le-am adunat într-o singură campanie – „Trăim.Iubim.Dăruim. În fiecare zi!”.
Unul dintre multele obiective ale acestei campanii este să le oferim copiilor pentru care care viața nu a fost mereu blândă și ușoară, o zi de naștere de neuitat, așa cum merită orice copil… așa cum am oferi-o propriilor noștri copii!
Cu tort, baloane, cadouri, cântece aniversare, flori, invitați si multă, multă bucurie!
O zi minunată, la care, cu siguranță, visează toți copiii!
Vă invităm să fiți cei mai tari organizatori de petreceri pentru copii din lume!
Nu vă oferim celebritate, dar vă asigurăm că starea de bine pe care o veți simți vă va face să străluciți pur si simplu!
Vă invităm să dăruiți fericire și vă promitem, în schimb, împlinirire sufletească!
Vom reveni cu detalii concrete ale acestei părți a campaniei noastre : numele copilului, data nașterii, vârsta pe care urmează să o împlinească, ceea ce își dorește.
Vă garantăm că nimic nu poate egala mulțumirea, starea de bine pe care v-o oferă gândul că ați fost cei care au făcut un copil să zâmbească sau o familie aflată în nevoie să îndrăznească, din nou, să spere și să creadă în oameni!
Fiți stele călăuzitoare și nu veți cădea niciodată!
Donații se pot face în conturile deschise la Libra Internet Bank – BENEFICIAR FUNDATIA ASSA – CIF: 46338647
IBAN: RO19BREL0002003573450100 (lei)
RO08BREL0002003573450201(EURO)
RO94BREL0002003573450302

Distribuie Această Campanie

Campaniile Assa

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru