Caută
Close this search box.

INIMI PENTRU COPII

Campanie de strângere de fonduri pentru copiii grav bolnavi, care au nevoie de terapii pe termen lung pentru a putea avea o șansă la o viață normală.

Oamenii buni strâng rândurile în jurul micilor luptători.

Inimile lor devin una singură.

Inimile lor devin forța copiilor de a se ridica.

Dăruiește inima ta unui copil care are nevoie de Oameni.

În lupta pentru Sănătate și o viață normală, copiii nu sunt singuri. Cele mai îndrăgite persoane publice din România se alătură campaniei Fundației ASSA, donând obiecte personale ce fac obiectul unei tombole caritabile (regulament). În fiecare lună, ai șansa de a câștiga un obiect dăruit de vedeta tale preferate, participând la tombolă.

Biletul de participare înseamnă o donație minimă în valoare de 25 lei.

Donația ta se va transforma în sprijin pentru copiii grav bolnavi, care depind de terapii speciale pe termen lung, pentru a avea șansa la o viață normală.

Casca lui Dragoș Bucur

Dragoș Bucur , prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, este printre cele mai iubite vedete din România. Dar, mai presus de orice, este părinte. Acesta este motivul pentru care a acceptat, fără ezitare, să se implice în campania de ajutorare a copiilor grav bolnavi.

Obiectul dăruit de Dragoș Bucur este casca pe care a purtat-o în toate sezoanele “Visuri la cheie”, un adevărat talisman pentru cei care urmăresc emisiunea și trăiesc în fiecare sezon poveștile eroilor care își recapătă speranța.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru