Caută
Close this search box.

Și Eu Am Steaua Mea!

Campania ”Și eu am steaua mea!” are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi sau proveniți din medii defavorizate să își urmeze un vis sau o pasiune pe care o au…

Povestea Campaniei

Campania ”…Și eu am steaua mea!” are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi sau proveniți din medii defavorizate să își urmeze un vis sau o pasiune pe care o au, dar nu o pot materializa, date fiind circumstanțele nefericite în care se află.

Am fost cu toții copii. Am visat, am sperat, ne-am făcut planuri, ne-am dorit să ajungem să putem să ne scriem propria poveste, urmând întocmai scenariul gândit de noi.

Pentru că știm că magia copilărie stă tocmai în acea îndrăzneală specifică vârstei de a crede că totul este posibil, de a crede cu tărie că fiecare are o stea a lui care îi călăuzește calea, ne dorim să redăm puterea de a spera acelor copii pe care greutățile vieții i-au obligat prematur să privească lumea cu ochii unui adult și să-și abandoneze visurile.

Cum nu de puține ori stelele se ascund după nori, noi, cei de la ASSA, ne asumăm rolul de stele strălucitoare pentru toți copiii pe care pașii i-au purtat prea mult timp pe poteci întunecate.

Pentru ASSA, ”…Și eu am steaua mea!” nu este doar o campanie, este o provocare! Vrem să fim stele norocoase, să luminăm vieți și să îndeplinim dorințe!

Suntem aici pentru orice copil care își dorește cu ardoare ceva, dar până acum nu a găsit nicio modalitate de a-și trăi visul! Contactați-ne fără ezitare și vă vom sta alături, până la capăt!

Cele mai mari reușite au loc doar când oamenii buni pun umărul și își aduc aportul, de aceea vă invităm să vă alăturați nouă în cea mai importantă misiune din lume, aceea de a modela visuri de copil!

Lumea are nevoie de stele călăuzitoare! Fii și tu stea magică pentru un copil!

Distribuie Această Campanie

Campaniile Assa

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru