Caută
Close this search box.

Podcast Assa – Muhammed Muheisen

Primul podcast ASSA nu putea avea ca invitat decât un om deosebit, un om între oameni, un om care și-a dedicat viața binelui - Muhammed Muheisen

Primul podcast ASSA nu putea avea ca invitat decât un om deosebit, un om între oameni, un om care și-a dedicat viața binelui – Muhammed Muheisen. 

Muhammed Muheisen nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că faima îl precede!

La doar 41 de ani, deja a câștigat de două  premii Pulizer și alte numeroase premii internaționale, fiind declarat cel mai bun fotograf al revistei „Time”. 

Este fotograf la National Geographic, Ambasador global pentru Consiliul de Turism al Iordaniei, Royal Jordanian Airlines și Canon și președinte fondator al organizației non-profit olandeze Everyday Refugees Foundation (link in comentarii), organizație umanitară al cărei obiectiv principal este ajutorarea și susținerea refugiaților și a persoanelor strămutate din cauza războiului sau a dezastrelor naturale, precum și a celor afectate profund de discriminare și sărăcie.

Astea sunt doar câteva dintre informațiile despre activitatea extrem de vastă și complexă a lui Muhammed Muheisen însă, înainte de toate, Muhammed este omul care a mers până la capătul lumii și înapoi în căutarea copiilor care au nevoie de ajutor, făcând tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-i sprijini și pentru a da voce problemelor acestora, pentru a aduce în atenția publicului larg realitatea crudă a războiului, a foametei și a sărăciei. 

Muhammed ne împărtășește viziunea și își dorește ca în România să devină partenerul nostru de cursă lungă. 

Impresionat de proiectul nostru de suflet, construirea Campusului ASSA, dar și de tot ceea ce am reușit să facem în doar câteva luni, Muhammed ne-a acordat încrederea sa, promițând că ne va sprijini, implicându-se necondiționat în acțiunile noastre

 

Podcastul ASSA, spațiul  în care ne dorim să vă ținem la curent cu acțiunile noastre și în care vom găzdui oameni care și-au dedicat viața semenilor lor, atât în România, cât și în intreaga lume, a avut onoarea să debuteze cu un invitat excepțional! 

Muhammed ne-a fascinat cu energia, optimismul și bunătatea lui, despre care putem afirma că sunt molipsitoare și, cu siguranță, vindecătoare!

Timpul petrecut cu el ne-a infuzat cu speranță și încredere și suntem siguri că așa veți simți si voi cand veți asculta primul podcast ASSA!

Mulțumim, Muhammed

Distribuie

Noutăți

Campanii

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru