Caută
Close this search box.

Moș Crăciun, îți mulțumim!

Am citit zeci și zeci de scrisori, am citit mesaje, am răspuns la mesaje, am dat la rândul nostru mesaje, am discutat, am ascultat dorințe, am întocmit liste peste liste
A trecut și Crăciunul…
În ciuda agitației, a ritmului mereu alert, a multelor și măruntelor, dar extrem de importantelor detalii care apăreau de la o zi la alta, chiar și de la o oră la alta, ne este tare, tare dor de acele zile care parcă au zburat!
Niciodată nu ne-am simțit atât de plini de energie, atât de motivați și de dornici de a face totul cât mai bine, până în cel mai mic amănunt!
Am citit zeci și zeci de scrisori, am citit mesaje, am răspuns la mesaje, am dat la rândul nostru mesaje, am discutat, am ascultat dorințe, am întocmit liste peste liste, am împachetat sute de cadouri (mărturisim că am devenit maeștri în ale împachetatului), am condus peste 2.400 km pentru a duce mult așteptatele daruri, am fost mereu contracronometru, dar am reușit!
Ne-am îndeplinit cu brio misiunea și asta este tot ceea ce contează!
Această campanie a fost o demonstrație pe care ne-am facut-o noi, nouă!
Ne-am demonstrat nouă înșine că putem face orice ne propunem, cu răbdare, organizare, determinare și multă, multă credință!
Însă, înainte de toate, am reușit să demonstrăm că lumea asta mare e plină de oameni buni care sunt chiar lângă noi!
Oameni minunați, săritori și inimoși care au întins o mână către niște suflete inocente aflate în nevoie!
Acum știm că există speranță, că există lumină!
Voi sunteți lumina și nu avem destule cuvinte să vă mulțumim!
IUBIM! TRĂIM! DĂRUIM!

Distribuie

Noutăți

Campanii

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru