Caută
Close this search box.

Inimi Pentru Alexandra

Dăruiește inima ta unui copil care are nevoie de Oameni. Sprijină terapiile pe termen lung ale Alexandrei printr-o donație unică sau recurentă

Dăruiește inima ta unui copil care are nevoie de Oameni.

Alexandra, copilul miraculos care ne-a uimit pe toți, spune povestea tristă a zeci de mii de copii din România.

Diagnosticată încă din pântece cu o afecțiune locomotorie gravă (mielomeningocel lombar și ventriculomegalie), micuța Alexandra a primit de la medici un verdict necruțător – nu va putea merge vreodată!

Însă, cum părinții nu au încetat să lupte și să caute un leac pentru Alexandra, au ajuns la terapeuți care, reevaluând starea micuței, au concluzionat că deși minime, șansele de îmbunătățire a vieții micuței există.

Până acum, cu toate că are doar 2 anișori, Alexandra a trecut printr-o operație majoră și dureroasă și urmează ședințe de terapie și recuperare care trebuie aplicate susținut, de ele depinzând șansa ei de a putea merge vreodată.

Pentru a o ajuta pe Alexandra să meargă, deja, am făcut primii pași: partenerul nostru strategic, KinetoBebe, a stabilit un plan de terapii bine pus la punct.

Însă greul abia începe – drumul va fi lung, adesea anevoios, așa că Alexandra are nevoie sprijinul fiecăruia dintre noi.

Poți deveni sprijinul micuței Alexandra pe acest drum, prin donații unice sau recurente în contul:

RO08BREL0002003573450104 – deschis la Libra Bank – Beneficiar Fundatia Assa

sau cu cardul bancar in formularul de mai jos: 

Distribuie Această Campanie

Campaniile Assa

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru