Caută
Fundația Assa

Implică-te

Ajută-ne să ajutăm!

Pentru a ne putea îndeplinii misiunea de a facilita accesul la servicii medicale de calitate, precum și oferirea de oportunități educaționale, sprijin material, uman și financiar, copiilor și tinerilor bolnavi sau care provin din medii vulnerabile, avem nevoie si de ajutorul tău. Iată câteva modalități prin care te poți implica în misiunea noastră.

Sponsorizări și donații

Persoanele fizice și juridice pot face sponsorizări
– 3.5% din impozitul pe venit – link  | Instrucțiuni de completare
– 20% din impozitul pe venit – link

Donații se pot face în conturile deschise la Libra Internet Bank

BENEFICIAR:
FUNDATIA ASSA – CIF: 46338647

IBAN:
RO19BREL0002003573450100 (lei)
RO08BREL0002003573450201(EURO)

RO94BREL0002003573450302(USD)

Voluntariat

Îți place să te implici în activități de voluntariat și vrei să-ți faci noi prieteni? Alături de noi ai această oportunitate.

Ai cunoștințe de psihologie și vrei să fii un suport pentru copiii aflați în suferință? Te așteptăm în echipa noastră.
Știi să cânți, să pictezi, să povestești, ești empatic și știi să relaționezi cu copiii? Te așteptam să creăm împreună evenimente, ateliere și întâlniri minunate cu copiii care au nevoie de tine și care vor fi încântați să te cunoască.

Pentru că știm cât de important este timpul tău și vrem să ți-l valorificăm, pe lângă faptul că vei cunoaște oameni noi și iți vei petrece timpul cu copii, îți vom elibera și un certificat de voluntariat. Te așteptăm în echipa noastră.

Vorbește despre noi

Ai mulți prieteni și îți place să povestești cu ei Crezi că prietenii tăi ar fi încântați să se implice în a ajuta și susține fundațiile pentru copii?

După ce ne vei cunoaște, le poți spune și lor ce echipă minunată suntem. Ne poți ajuta pentru redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit ale persoanelor fizice și a 20% din impozitul pe profit al companiilor.

De asemenea, ne poți susține în a ne face cunoscuți oriunde vei merge. Suntem dornici să fii parte din echipa noastră. Noi la rândul nostru când vom fi întrebați de implicarea ta cu drag vom vorbi cât de mult contezi pentru echipă și pentru copiii pe care-i ajutăm.

Dacă dorești să te implici și în alte moduri în asentimentul misiunii AssA, noi suntem aici, deschiși spre noi idei care vor bucura oamenii de lângă noi.

Dacă vrei să ajuți sub o altă modalitate contactează-ne.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru