Caută
Close this search box.
Fundatia Assa

Trăim.Iubim.Dăruim

„Ajutăm suflete fragile de copii să-și împlinească destinul! Cu zâmbet zămislim zâmbete, cu pasiune creștem pasiuni, cu dăruire împlinim destine!”

Echipa
Fundației Assa

Claudia Luiza Ungureanu

Președinte

Mi-am dorit ca experiența și cunoștințele dobândite de-a lungul vieții de antreprenor să fie fructificate într-un proiect nobil, dedicat copiilor și părinților care trec prin suferințe și care se lupta pentru viață.

Cred cu tărie că viața este despre a iubi, a construi totul cu pasiune și a dărui cu bucurie. Cred că vindecând pe alții ne vindecăm pe noi înșine.Așa a prins contur proiectul ASSA, iar încrederea în oameni și in puterea lor de a face imposibilul posibil s-a materializat prin înființarea Fundației ASSA. Alături de o echipă de oameni frumoși, care cred în aceleași principii și valori, care au aceeași viziune, pornesc pe un drum cu scopul de a oferi sprijin, bucurie și vindecare celor greu încercați. Echipa ASSA este motorul fundatiei, fară ea ASSA ar fi fost un vis, o stea la care nu aș fi ajuns niciodată.”

Echipa fundației ASSA este în curs de constituire, condiția primordială de a face parte din ea este să fim, înainte de toate, Oameni.

Cristi Lițeanu

Director Executiv

“Despre mine: NU cred în zicala “Binele se face în tăcere…” Binele trebuie strigat cu voce tare! Chiar folosind o portavoce…Cât mai multă lume trebuie să audă de binele făcut, de către sau către cineva ! Asta mi-ar place mie să fiu… un fel de portavoce al binelui făcut dar și acel cineva de la care pleacă binele.

De profesie sunt operator imagine, pentru mine cea mai frumoasă meserie din lume… Meserie care m-a ajutat să descopăr la mine și alte aptitudini pe care vreau acum să le pun în slujba binelui de care vorbeam. Familist convins, coechipier încăpățânat, aproape perfecționist, enervant uneori și cu un simț al umorului tipic englezesc, aș putea să mă laud încă zece rânduri…. Așa că…
Cristi Lițeanu…doar un om”.

Lucia Jipa

Asistent manager

“Nu prea îmi place să vorbesc despre mine, pentru că e mai important cum te percep alții, nu cum te vezi tu. Totuși, iubesc oamenii, iubesc copiii, animalele, florile, muzica, viața. Îmi place mult mai mult să dau decât să primesc, am o zi bună dacă măcar am ascultat pe cineva.

Prietenii îmi spun că sunt umărul pe care pot plânge. Sunt optimista de serviciu, cred cu putere că totul are o soluție, cred că toți avem ceva bun. Dacă pot împărtăși din experiența mea, din veselia mea, dacă pot ajuta, e perfect.”

Oana Tatu

Purtător De Cuvânt

Cele două talere ale vieții mele au fost mereu dreptul, științele juridice și acțiunile social-educațional-umanitare, în special cele dedicate copiilor. Cu ei și pentru ei. Pentru că alături de copii și împreună cu ei am explorat noi dimensiuni ale creativității, ale imaginației și inovației, am învățat să dăruiesc mult mai simplu și autentic. Am învățat alături de ei și cu ei că lucrurile pot sta altfel în viața asta, am învățat sensul lui Împreună și de aici a fost doar un singur pas către a deveni ,,apărătorul cauzei copiilor'” pentru că ceea ce suntem și facem acum  are un mare ecou în eternitate dar și în viețile viitoarelor generații. Totul are sens când îți înțelegi sensul vieții!

Emilia Moțoc

Fundraiser

Lumea e mai frumoasă atunci când o vezi prin ochii unui copil. Lucrul cu și pentru copii m-a făcut să văd o altă parte a vieții, o parte necunoscută pentru mine până atunci. Aici am văzut cât de mult bine putem face printr-un simplu gest și ce înseamnă puterea unor oameni uniți. Cred în șansa pe care o are fiecare copil spre a se vindeca și știu că numai de noi depinde ce parte a paharului alegem să vedem. Noi credem că se poate. Voi credeți în noi?

Alina Maria Burlan

Asistent manager

Povestea mea începe în momentul în care am început să împletesc partea mea rațională și logică cu dorința sinceră de a cultiva iubirea de sine, echilibrul și autenticitatea. Înțelegerea propriei persoane reprezintă o cheie importantă în viața noastră și deschide ușile către relații sănătoase cu cei din jur. Consider că din acel punct putem dărui în mod sănătos iubire.

Simt că în Fundația ASSA am găsit locul în care pot contribui activ la schimbarea pozitivă în comunități și în care pot face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie să simtă puterea lui “Împreună”.

Eugenia Glăvan

Specialist Comunicare

Lumea e un uriaș puzzle al poveștilor, iar ASSA este o piesa a acestui puzzle.

Și cum fiecare poveste are nevoie de un povestitor priceput, Eugenia e cea care face cunoscute aventurile noastre, dezvăluind magia care poate sta în oricare dintre noi, într-un simplu gest sau într-un detaliu aparent banal.

Valeria Ioana Popescu

Consultant

“Cu o activitate de peste 10 ani în leadership strategic și mentorat, aria mea de expertiză s-a extins către consilierea anumitor aspecte care pot diminua sau chiar suprima inițiativele de dezvoltare personală.

Pierderea, situațiile familiale complexe, provocările, schimbarea, sunt doar câțiva factori ce ne pot destabiliza parcursul. Să îmi pot pune aptitudinile în slujba semenilor mei este un privilegiu pe care îl port cu smerenie.”

Anamaria Nițulescu

Manager medical/coordonator departament medical

Manager medical.

Devino Partenerul Nostru

Partenerii Fundatiei Assa

VREI SĂ DEVII PARTENERUL NOSTRU ?

SCRIE-NE PE ADRESA: office@fundatiaassa.org

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru