Caută
Close this search box.

Cicu si echipa de fotbaliști amatori de la Starchiojd

Nu întâmplător, am ales să încheiem campania noastră "Moș Craciun, eu mi-aș dori..." cu Cicu! Cicu, așa cum bine știți, este eroul unei povești din altă campanie a noastră
Nu întâmplător, am ales să încheiem campania noastră „Moș Craciun, eu mi-aș dori…” cu Cicu!
Cicu, așa cum bine știți, este eroul unei povești din altă campanie a noastră – „Și eu am steaua mea!”- așa că am îmbinat cele două campanii, creând o poveste în poveste, o poveste „în ramă”, așa cum îi plăcea să scrie marelui Mihail Sadoveanu.
Mesagerul nostru nu putea fi decât spiridușul Oana (Iată că v-am dezvăluit și numele unuia dintre spiridușii noștri minunați!) care a legat o prietenie deosebită cu Cicu, încă de la inceput!
Adevărul e că felul de a fi al lui Cicu, inocența, altruismul și bunătatea de care dă dovadă, în ciuda tuturor greutăților vieții, determinarea de a-și urma visul, precum și inteligența lui, fac imposibil să nu îl remarci și să nu îl îndrăgești!
Astăzi, Oana a mers la clubul unde Cicu se antrenează alături de ceilalți coechipieri ai săi, care i-au devenit si cei mai buni prieteni.
A ajuns încărcată de daruri, dar și de dulciuri delicioase de la Pastrybonbon și fructe, pe care le-a oferit lui Cicu și tuturor membrilor echipei.
A fost o zi deosebită, plină de veselie, distracție și voie bună!
S-a râs, s-au spus glume, poezii, Cicu și echipa au oferit și o demonstrație sportivă și nu au lipsit îmbrățișările lungi și calde!
Fericirea copiilor a încălzit totul în jur, în ciuda soarelui cu dinți de afară!
Vom continua să îl susținem pe Cicu, să își poată trăi in continuare visul și să ajungă acolo unde vrea el să ajungă!
Vă mulțumim că ați transformat visul lui Cicu în realitate!
Și Cicu vă mulțumește din tot sufletul lui de copil!
Nu există un bine mai mare, decât binele făcut unui copil și nici împlinire sufletească mai mare!
TRĂIM! IUBIM! DĂRUIM!
Crăciunul este cu și despre oameni!

Distribuie

Noutăți

Campanii

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.

Abonează-te La
Newsletter-ul Nostru