Caută
Close this search box.

Activitățile Fundației Assa în luna mai

În această lună, cele mai multe zâmbete și îmbrățișări au fost oferite în cadrul concursului pilot al Campionatului de Ping-Pong desfășurat la PING PONG TSPVIBE, București de către cei 15 copii de la Școala Gimnazială Apața, județul Brașov.

Povestea Assa continuă să fie scrisă cu încântare și entuziasm prin participarea la tot mai multe activități cu și despre copiii vulnerabili. Luna mai ne-a oferit încă de la început ocazia să vorbim mai multe despre cine este Fundația Assa prin participarea la emisiunea ”Fără Mască”, la Tomis Tv, unde părtătorul de cuvânt al Assa, Oana Tatu a vorbit despre ce presupune proiectul de suflet al Fundației  #CampusulAssa și despre oamenii săi generoși preocupați să dăruiască și să se dăruiască.

Despre faptele noastre, ele încep a fi povestite în această lună odată cu ziua de 2 mai, dată la care copiii vulnerabili din satul Cocorăști, comuna Cocorăști Colț, județul Prahova au primit din partea Fundației pachete cu alimente, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Și pentru că orice poveste trebuie scrisă, înainte de fi citită, în fiecare lună participăm la evenimentele organizate de CONAF București, loc unde se compun cele mai frumoase povești.  Pe 15 mai, reprezentanții Assa, Emilia Moțoc și Oana Tatu au întâlnit în cadrul „Evenimentului de networking” oameni creativi și entuziaști dornici să se implice în planurile de viitor ale fundației.

Luna mai este și despre întâlnirea unor oameni de suflet, învingători în lupta cu multele cumpene ale vieții. În cadrul unei noi ediții a #PodcastuluiAssa, Magda Coman, președintele fondator al asociației Open Your Heart și Laura Eremia, fondatoarea asociației Lumea Emei ne-au copleșit cu poveștile lor impresionante despre provocări și victorii răsunătoare.

De ziua Poliției Locale, sărbătorită pe data de 21 mai, am reușit împreună cu oamenii minunați de la Direcția Generală de Poliție Locală a Municipiului București să oferim o zi de neuitat pentru 15 copii vulnerabili din Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Nuci, satul Micșuneștii Mari, județul Ilfov. Totul s-a tradus prin entuziasm și bucurie.

Oameni frumoși și entuziaști, modele precum doamna Marta Usurelu, am întâlnit și în cadrul evenimentului de pe 22 mai „Biz Sustainability Summit 2024”, organizat de Revista Biz, unde Emilia Moțoc a avut ocazia să întâlnească și să vorbească despre ce înseamnă să fii responsabil în societatea de astăzi.

Încheiem această lună așa cum ne place cel mai mult, dăruind și iubind. Pe data de 28 mai, un reprezentant al Fundației Assa, Alina Maria Burlan împreună cu copiii clasei a IV-a ai Școlii Gimnaziale ”Step By Step” i-au vizitat pe copiii Școlii Gimnaziale Nuci, le-au oferit mici daruri și au petrecut împreună o zi de neuitat. La fel de încântați de vizita noastră s-au arătat și cei 6 copii din Cocorăști, județul Prahova, care au primit în dar câte un computer complet echipat.

La finalul lunii, am defilat printre oameni frumoși, în cadrul evenimentului „Gala Atipic Beauty 2024”, ajuns la ediția 40, un concept unic dezvoltat de fondatoarea Asociației „Open Your Heart”, Magda Coman.

Mulțumim!

Trăim. Iubim. Dăruim.